VOX lamenta que el Botànic continue maltractant i atracant la butxaca dels valencians amb més imposts

Ana María Cerdán afirma que mentre l’esquerra s’escuda en la demagògia més de 9.000 bars i restaurants han tancat ja, arruïnats, durant aquesta pandèmia

Cerdán afirma que les autonomies només creen diferències, duplicitat i balafiament i és el major ‘dúmping fiscal’ que té Espanya en aquest moment

La diputada del Grup Parlamentari VOX Comunitat Valenciana, Ana María Cerdán, ha recriminat al Botànic durant el ple que continue maltractant i atracant la butxaca dels valencians amb més pressió fiscal, amb més imposats per a poder continuar mantenint els seus quiosquets, el seu exèrcit d’assessors i el seu propi estat de benestar.
Respecte a la Proposició No de Llei (PNL) del Grup Parlamentari Socialista sobre l’Agència Tributària Valenciana, Ana María Cerdán ha votat en contra i ha lamentat que el Botànic continue pujant impostos i augmentant la despesa pública en comptes de destinar aqueixos recursos a sanitat, educació i a la reactivar l’economia. “És la seua obligació governar pensant en el benestar dels ciutadans i no en el seu propi; són molts els milers de persones que han perdut la seua ocupació o segueixen en els *ERTE. La solució als seus problemes no és confiar-ho tot a la despesa pública”.
Així mateix, ha recordat al Botànic la greu situació econòmica per la qual travessa la Comunitat Valenciana, on més de 9.000 bars i restaurants han tancat durant la pandèmia, i ha insistit que ajudar als valencians amb menys pressió fiscal és una qüestió de prioritats.
Respecte a les crítiques del Consell a l’anomenat dúmping fiscal (beneficis i rebaixes fiscals que ofereixen algunes comunitats autònomes als seus ciutadans com Madrid) la diputada de VOX ha afirmat que això no és més que una altra cortina de fum del Botànic. “Com a papà Estat ens maltracta financerament, els valencians hem de compensar aqueix maltractament amb una doble imposició fiscal, amb més imposats, per a mantindre el seu estat de benestar i els seus quiosquets”.
Cerdán ha advocat per una baixada d’impostos i per una llei d’harmonització tributària a nivell nacional per a alleujar la pressió fiscal sobre les famílies i les empreses espanyoles. “Una vegada més ens donen la raó en què les autonomies creen diferències, duplicitat i balafiament i és el major ‘dúmping fiscal’ que té Espanya en aquest moment”.
La diputada de VOX ha enlletgit a l’esquerra que els seus homòlegs en el Congrés hagen anunciat una pujada de l’impost de societats, de patrimoni i l’IRPF, i que no tinguen objeccions a votar a favor de la pujada de sou dels diputats. “Haurien d’estrényer-se el cinturó”, els ha etzibat.
Sobre la iniciativa del Grup Parlamentari Popular per a dotar d’ajudes als autònoms, VOX ha votat a favor en entendre que és necessari donar-los suport perquè generen riquesa i ocupació. “Cal eliminar despeses supèrflues i, per descomptat, no pujar més els impostos”.
En referència a PNL sobre redistribució dels fons europeus, presentada pel Grup Parlamentari Compromís, VOX ha votat en contra i ha exigit cautela a l’hora de gestionar aqueixos diners, els Fons de recuperació Next Generation, i que es destinen on més mancada fan en sanitat, educació, economia…
García demana la dimissió de Barceló
D’altra banda, el diputat de VOX, David García, ha mostrat el seu suport a la PNL de Ciutadans per a millorar la qualitat assistencial en l’Atenció Primària: “Fan falta canvis i millores per a garantir que els professionals sanitaris puguen fer el seu treball, salvar vides, amb unes mínimes condicions. Senyors del Botànic, posen-se a treballar per a reforçar l’Atenció Primària amb canvis profunds començant per la dimissió de la consellera de Sanitat, Ana Barceló”.

Deixa el teu comentari