Ximo Puig anuncia un acord perquè la Generalitat distribuïsca gratuïtament a través de les oficines de farmàcia màscares a majors de 65 anys i altres col·lectius de risc

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que el Consell ha arribat a un acord amb els col·legis de farmacèutics de la Comunitat Valenciana per a la distribució gratuïta de màscares entre majors de 65 anys i altres persones que formen part dels col·lectius de risc davant la pandèmia de COVID-19 mitjançant la presentació de la targeta SIP en les oficines de farmàcia en els pròxims dies.

El cap del Consell ha ressaltat que, en l’operació de garantir el material sanitari, “aquesta Ruta de la Seda continua sent un canal fiable”. El president ha agraït així mateix el treball dels transportistes en les operacions de descàrrega i distribució del material.

El cap de l’Executiu valencià, ha mostrat el seu “agraïment i “reconeixement” al treball realitzat pel col·lectiu de farmacèutics i així mateix als transportistes en les operacions de descàrrega i distribució del material.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.