Ximo Puig convoca a professionals i ciutadania a un ‘debat social’

Per a iniciar un ‘procés de reforma potent’ de la sanitat pública valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha  visitat a l’Hospital General Universitari de Castelló,  acompanyat per la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló,  després  ha mantingut  una trobada amb l’equip directiu del departament de salut, i ha recorregut les sales on s’està realitzant l’estudi serològic de la COVID-19 i les dependències de l’hospital annex al General de Castelló.

Puig, ha convocat a professionals sanitaris i a la ciutadania a un “debat social” per a iniciar un “procés de reforma potent” de la sanitat pública valenciana. 

Segons el cap del Consell, en totes les comissions de reactivació posades en marxa en els diferents nivells administratius- nacional, autonòmic i local- a conseqüència de la pandèmia de  la COVID-19, hi ha un element clau de la resposta de futur: la revigorizació i l’enfortiment de la sanitat pública.

El president de la Generalitat ha anunciat l’inici d’un nou procediment de licitació per a la reforma de l’àrea d’Urgències de l’Hospital General Universitari de Castelló.

Deixa el teu comentari