Ximo Puig destaca l’ús de l’hidrogen verd com l’opció energètica del futur

Les reserves d’aquest combustible són il·limitades

Ja s’ha signat el protocol de col·laboració per al desplegament de l’Estratègia Valenciana de l’Hidrogen Verd, ja que es tracta de l’opció energètica del futur, una aposta lògica, rendible i sostenible. I és que les reserves d’hidrogen són il·limitades, el seu potencial com a combustible és enorme, i contribuirà a reduir la contaminació atmosfèrica.

Aquesta aposta per la innovació enfortirà la competitivitat global de la indústria valenciana i de molts dels seus sectors, ja que té aplicacions en transport, indústria ceràmica, metal·lúrgica, química, producció de metanol i fertilitzants.

Cal recordar que l’hidrogen com a combustible no és nou, però produir-ho mitjançant energia solar i eòlica és l’única opció per a generar ‘hidrogen net’.

L’Estratègia Valenciana de l’Hidrogen Verd sorgeix de l’impuls de la Generalitat i de la participació de les empreses vinculades al desenvolupament d’aquesta energia verda en la Comunitat Valenciana.

La potenciació de l’hidrogen verd forma part del projecte tractor d’energia sostenible inclòs en el document de treball Estratègia Valenciana per a la Recuperació.

Deixa el teu comentari