Ximo Puig ha afirmat que s’ha de posar la Formació Professional en el centre de la política educativa.

El president ha manifestat que aquest deu ser l’any de la Formació Professional

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al costat del secretari autonòmic d’Educació Miguel Soler al Palau de les Arts de València on s’ha acollit durant dos dies un certamen organitzat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional.

Ximo Puig, ha subratllat la necessitat de transformar l'”enorme cabal de talent” que sorgeix de la Formació Professional en “un actiu fonamental per al progrés”.

Per altra banda, el president ha destacat que la Formació Professional pretén donar una oportunitat a milers de joves, la qual cosa repercutirà que el conjunt de la societat “vagi avançant en igualtat”.

En aquest sentit, Puig s’ha mostrat satisfet des que vaja estenent progressivament en el sector empresarial “una apreciació molt positiva de la Formació Professional”, i ha destacat el paper “fonamental” de branques com la científica.

A més, el president també ha agraït el treball del personal docent dedicat a la Formació Professional, un col·lectiu, ha destacat, “extraordinàriament compromés amb el futur de l’educació” com a forma de construir “un millor projecte de vida per a milers de joves” en el marc d’una societat “oberta i avançada”.

Deixa el teu comentari