Ximo Puig inaugura el format de trobades informatives d’RTVE ‘Fora de plató’

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha sigut este dimarts el primer convidat de ‘Fora de plató’, format de trobades de treball informatius d’RTVE amb convidats de primer nivell de diferents disciplines que se celebraran a Madrid, València, Sevilla i Barcelona.

Ximo Puig ha agraït a RTVE que el format s’inicie a València perquè és important per a este país que s’atenguen totes les mirades. 

Ximo Puig també ha parlat sobre la pandèmia i respecte al passaport Covid, creu que no és una solució, és una garantia més. Si intentem donar la màxima seguretat, avançarem en el camí correcte. És important que s’aprove abans del pont de la Constitució.

En la seua opinió, quan es prenen decisions en les restriccions, hi ha resultats. Ha dit que a València s’han salvat vides i ocupacions amb les decisions preses i que els ERTES han sigut fonamentals per a salvar les ocupacions de milers d’espanyols.

Sobre l’ampliació del Port de València, ha indicat que és una infraestructura fonamental per a l’economia de València. Cal fer un plantejament de la sostenibilitat amb el creixement. Cal garantir aquests dos vectors.

Deixa el teu comentari