Ximo Puig reivindica la via valenciana de l’estabilitat política, la seguretat jurídica

Ximo Puig reivindica la via valenciana de l’estabilitat política, la seguretat jurídica i la col·laboració públic privada per a consolidar la recuperació ja iniciada

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reivindicat la via valenciana de l’estabilitat política, la seguretat jurídica i la col·laboració públic privada per a consolidar la recuperació econòmica i social ja iniciada.

Així ho ha manifestat durant la seua intervenció en la Nit de l’Economia Valenciana, una cerimònia en la qual s’han entregat els Premis Cámara 2020, atorgats per la Cambra de Comerç de València, a la qual també ha assistit la vicepresidenta primera i ministra d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, Nadia Calviño.

El cap del Consell ha destacat que la Comunitat Valenciana afronta un inici de curs decisiu.

Puig ha assenyalat que l’objectiu prioritari del Consell és la recuperació a través de l’ocupació, ja que és la base de la prosperitat econòmica, la sustentació dels serveis públics, i la garantia de cohesió social i territorial.

Un nou inici de curs econòmic que ve marcat per la recuperació d’empreses la innovació i la col·laboració entre administracions

Comenta la notícia